Снимкса Фейсбук, Bulgarian Air ForceБългарски изтребители се извисиха заедно с американски бомбардировачи

...
Снимкса Фейсбук, Bulgarian Air ForceБългарски изтребители се извисиха заедно с американски бомбардировачи
Коментари Харесай

Български изтребители осигуриха прикритие на американски бомбардировачи

Снимкса Facebook, Bulgarian Air Force

Български изтребители се извисиха дружно с американски бомбардировачи в небето.

Военновъздушните сили на Република България взаимно с Военновъздушните сили на Съединени американски щати организираха подготовка за симулиранo поразяване на цели, написа novini.bg. 

Това написаха на страницата си във Facebook от Bulgarian Air Force. Ето какво още споделиха те:

" Изтребители МиГ-29 от авиобаза Граф Игнатиево в края на предходната седмица осигуриха прикритие и въздушно пространство за деяние на бомбардировачите B-52 Stratofortress – част от Bomber Task Force 23-2, понастоящем основани във военновъздушната база Морон в Испания.

Мисиите на Bomber Task Force са рутинни интервенции по целия свят, които показват уговорката на Съединени американски щати за групова защита като вземат участие в взаимни интервенции и учения с сътрудници и съдружници. 

Съвместната подготовка обезпечи скъпа опция за надграждане на подготовката на българските водачи и удостовери готовността на Военновъздушните сили на Република България да противодействат уверено на всевъзможни военни закани.

С дейностите на Военновъздушните си сили Република България удостовери своята ангажираност към груповата защита на НАТО и показва непоколебима решителност да даде своя принос за гарантиране на сигурност и непоклатимост в района ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР